tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

GO HDZ-a Sinj: Gradonačelnik Sinja Miro Bulj peti najnegativniji političar u Hrvatskoj

Autor/ica
Objavljeno: 20 siječnja, 2022
hdz sinj

Gradski odbor HDZ-a Sinj uputio je priopćenje kojime se očituje na istraživanje Cro demoskopa – ankete RTL-a i Promocije plus za siječanj 2022. godine koje je pratilo rejtinge stranaka i političara, prema kojem je gradonačelnik Miro Bulj peti najnegativniji političar u Hrvatskoj. Priopćenje koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina premosimo u cijelosti:

‘Zadnje istraživanje Cro demoskopa -ankete RTL-a i Promocije plus za siječanj 2022. godine  pratilo je rejtinge stranaka i političara ( https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hdz-i-dalje-uvjerljiv-mozemo-pada-obnova-je-kostala-horvata-a-evo-sto-gradani-misle-o-plenkovicu-i-milanovicu-15143420 ).

U mnoštvu istraživanjem obrađenih podataka nekako je ispod radara i lupe javnosti ostalo da je sinjski gradonačelnik Miro Bulj, 5. (peti) na listi najnegativnijih političara u Hrvatskoj i to kao jedini gradonačelnik među dužnosnicima s 3,2 % glasova.

Nema dugo, na početku mandata, u rujnu prošle godine bio je među 10 najpozitivnijih političara s 0,7 % podrške i tome su tada izvještavali nacionalni i lokalni mediji ( https://www.ferata.hr/miro-bulj-ponovno-medu-najpozitivnijim-hrvatskim-politicarima/ ).

Je li ovom strelovitom padu rejtinga g. Bulja kumovalo nesnalaženje na dužnosti gradonačelnika Sinja,  politička  nedosljednost izražena kroz interesno trgovačku koaliciju sa SDP- om u Sinju i koketiranje s radikalnom ljevicom, ignorantski i zdravom razumu neshvatljiv odnos prema ozbiljnoj zdravstvenoj situaciji u Sinju i Hrvatskoj ili nešto treće,  zaista ne znamo i to ostavljamo javnosti da prosudi.

Ono sto znamo je da je s ovakvim ponašanjem i pristupom prema Gradu Sinju i njegovim građanima te  ozbiljnim državnim problemima na dobrom putu da zasjedne na vrh ove nepopularne ljestvice najnegativnijih političara.

Pa kad već neće nitko „čestitamo“ gradonačelniku Bulju na ovom postignuću, sa željom i nadom da je shvatio poruku građana i da će se konačno uhvatiti posla i početi rješavat nagomilane probleme našeg Grada.

Sigurni smo, i politički rejting tada će mu zasigurno biti bolji.

Gradski odbor HDZ-a Sinj,
predsjednik Igor Vidalina

 

IMG

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh