semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Goran Ratkajec slavio i na padobranskoj Čoji

Autor/ica
Objavljeno: 9 kolovoza, 2014

Padobranci 3

Nakon pobjede na padobranskoj Bari, Goran Ratkajec iz AK Cumulus slavio je i na Čoji, a baš kao i prvog dana o pobjedniku su odlučivali tek centimetri. Sjajan nastup ove subote zabilježio je i naš Matko Vuković, no sudačka premjeravanja na kraju su ga ostavila nadomak slavlju…

Pregršt uzbuđenja i ovog je natjecateljskog dana bilo na nebu iznad Sinja. Natjecanje za padobransku Čoju tako je ponudilo nove sjajne obračune, još više pogodaka “u sridu”, što je svakako sjajna uvertira u posljednji dan kada će se alkari-padobranci natjecati za pobjednika Alke.

Već nakon prvog skoka vidjelo se da su favoriti na razini zadatka i da će pitanje pobjednika rješavati novim sudačkim mjerenjem. Matko Vuković i Mario Grčić iz AK Sinj, Željko Žrvnar i Goran Ratkajec iz AK Cumulus te Petra Kunovac iz PK Croatia, poveli su na samom startu, uz pratnju Kovačevića i Močića s pogodcima “u dva”.

Uoči završnog nastupa našeg Matka Vukovića tri su padobranca imala po tri pogotka u sridu, a zbroj centimetara sugerirao je da je vodeći u ukupnom poretku Goran Ratkajec iz AK Cumulus. No, iako je Vuković ponovno gađao “u sridu”, preciznim mjerenjima postalo je jasno kako je i ovog puta, s razlikom od 10 centimetara, najbolji bio Goran Ratkajec.

Sve dobre rezultate na Čoji još su popravila i dva mlada člana AK Sinj, Milan Šabić i Andrija Kovačević, koji su svaki s po šest punata podijelili šesto mjesto od ukupno 21 natjecatelja, čime su iza sebe ostavili respektabilna padobranska imena.

Sutra od 10 sati ujutro očekuje nas padobranska Alka.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh