Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Gradonačelnik Bulj potpisao ugovor s investitorom na Kukuzovcu

Autor/ica
Objavljeno: 21 studenoga, 2022
bulj

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj zaključio je danas, 21. studenoga kupoprodajni ugovor s KUZMANIĆ INŽENJERING d.o.o. iz Splita, za kupnju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao čest.zem. 177/311 K.O. Turjaci, površine 12.852 m2.

Na građevinskoj parceli, za koju je ishodio građevinsku dozvolu, investitor namjerava izgraditi objekt proizvodne namjene – industrijska hala za proizvodnju predgotovljenih objekata sa skladištem predgotovljenih elemenata te u istom na neodređeno vrijeme zaposliti 5 radnika.U svojoj ponudi naveli su da već sada imaju najave narudžbi za više prefabriciranih vila koje se trebaju realizirati na području priobalja.

Tvrtka ima izgrađen poslovni prostor u Gospodarskoj zoni Kukuzovac – projektni biro za pružanje usluga projektiranja i upravljanja projektima u kojem, uz ‘sestrinsku’ tvrtku KUZMANIĆ&ŠIMUNOVIĆ PROJEKT d.o.o., uspješno posluje na hrvatskom i inozemnom tržištu te zapošljava 12 visokoobrazovanih radnika na neodređeno vrijeme.

ferata@ferata.hr
0997370409