extrametal

Gradsko kino: Štrumpfovi i Trag života

Autor/ica
Objavljeno: 1 travnja, 2017
kino

U Gradskom kinu Sinj narednih nekoliko dana prikazivat će se dva filma.

Od večeras do utorka, 4. travnja, s početkom u 18,30 sati prikazivat će se animirani, avanturistički film ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’. Za razliku od svojih prethodnika, ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ u cijelosti je animiran što cijelom filmu daje potpuno novi izgled.

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti.

Od večeras do utorka s početkom u 20:15 sati u Gradskom kinu igrat će znanstveno-fantastični triler ‘Trag života’. Priča se vrti oko šesteročlane posade na međunarodnoj svemirskoj postaji koja se nalazi na rubu jednog od najvažnijih otkrića u povijesti civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to itko mogao očekivati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh