Humanitarni ženski turnir u balotama

Autor/ica
Objavljeno: 4 ožujka, 2023
PRIJATELJI OBITELJI

Udruga ‘Prijatelji obitelji’ koja djeluje na području grada Trilja organizira humanitarni ženski turnir u balotama pod nazivom ‘Žene za žene’ koji će se održati 12. ožujka na terenima kod ugostiteljskog obrta Osmina – Blizanci, na Gazu (Jabuka, Trilj). Osim sportskog djela natjecanja, svi sudionici i posjetitelji će se moći družiti i počastiti primjerenim sadržajem. Sav prihod od uplata namijenjen je opremanju prostorije za djecu sa poteškoćama u razvoju.

Neprofitna udruga ‘Prijatelji obitelji’ bavi humanitarnim radom, bazirana je na socijalno ugrožene obitelji, a najviše su u dosadašnjem radu pomagali ženama oboljelima od malignih bolesti, njihovim obiteljima i djeci s poteškoćama u razvoju. Nažalost, broj potrebite djece s poteškoćama u razvoju i našoj sredini nije zanemariv, a oni nemaju zajedničke prostorije za razvoj, rad, igru i inkluziju s drugom djecom kroz fizioterapeutske vježbe, igru, ples i razne radionice. Da bismo koliko-toliko olakšali dio njihove sudbine, ovim putem i Vas pozivamo da se pridružite nastojanjima Udruge.

Osim sudionica, turnir svake godine privuče i veliki broj posjetitelja. Ako netko nije u mogućnosti sudjelovati, a želi podržati Udrugu u daljnjem radu, svoju donaciju može uplatiti na račun: HR4924920081100045889. Kontakt elektroničkom poštom je prijateljiobitelji@gmail.com

PRIJATELJI OBITELJI

ferata@ferata.hr
0997370409