miro bulj
hdz

Iva Ajduković: Nisam razočarana, to je samo reality show!

Autor/ica
Objavljeno: 7 travnja, 2015
iva_ajdukovic

Foto: Ante Botić

Nakon što je prošlu subotu, 04. travnja napustila show The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Sinjanka Iva Ajduković danas je gostovala u programu Hit radija.

Iva kaže kako nije razočarana, te da se od prvog dana pripremila na činjenicu da može ispasti, ali i da je ponosna što je izabrana za sudjelovanje u show-u između dvije i pol tisuće prijavljenih, te što je ušla među prvih šesnaest.
Iva je u posljednjoj emisiji otpjevala pjesmu legendarnog zagrebačkog benda Parni valjak ‘Dođi’, koja se nije nalazila na listi pjesama koje je ona željela pjevati.

‘Mi smo dobili popise na koji smo trebali napisati od 25 do 50 pjesama nama najdražih i niti jednu od onih koje sam stavila na popis nisam dobila. Što se tu dogodilo, nemam pojma. Dobila sam što sam dobila, odradila sam, otpjevala sam. Nije to stvar u kojoj se može rasturiti i razvaliti. Ja sam imala na svom popisu stvar kojom sam mogla razvaliti, ali nisam dobila priliku. Htjela bih se zahvaliti svim mojim Sinjanima dragim koji su glasovali. Vidim i po Facebooku da su se naljutili, ali nema razloga. Život ide dalje, to je samo reality show. Hvala na podršci, glasovima – to gura čovjeka naprijed’, kazala je Iva Ajduković.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh