HEP Hrvatska

Ivan Šipić pozvao na koncert Marka Perkovića Thompson

Autor/ica
Objavljeno: 18 srpnja, 2019

Gostujući u programu Hit radija triljski gradonačelnik Ivan Šipić najavio je koncert Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u subotu, 20. srpnja u 20 sati i 30 minuta.

Nakon Trill Blues Festivala koji je napunio sve smještajne kapacitete u Trilju, u subotu će Trilj ponovno ‘otvoriti’ glazbenu pozornicu, ovaj put na lokaciji Gradskog stadiona ‘Luke’ .

‘Željeli smo da program Triljskog ljeta 2019. bude šarolik i svakome na odabir, a isto tako da pojedini događaji imaju poruku. Koncertom Marka Perkovića Thomsona želimo dati i humanitarnu notu jer znamo da je riječ o izvođaču koji će izazvati veliku pozornost javnosti. Provodeći socijalnu politiku Grada, vidjeli smo da postoji potreba pomoći našim sugrađanima i tako smo odlučili da cjelokupan prihod od prodaje ulaznica ide za pomoć obitelj preminulog hrvatskog branitelja Damira Kelave. Riječ je o obitelji sa šestoro djece, a prikupljenim novcem osigurat ćemo im dom, bilo kupnjom stana ili izgradnjom kuće. Zamolio bih sve ljude dobre volje da dođu na koncert kako bi im pomogli’, rekao je gradonačelnik Šipić.

Besplatan ulaz na koncert imat će invalidne osobe i njihova pratnja, kao i djeca. Ulaznice se u Trilju prodaju na nekoliko mjesta u Irish Pubu Kazika, Gradskoj kavani i Caffe Baru Midnight, a u Sinju u Caffe Baru Forum i knjižari Axel, u Cisti Provo Caffe Bar Numero Uno te u Vedrinama Kavana Carpe Diem. Prije samog koncerta ulaznice će se moći kupiti na ‘kućicama’ koje će biti postavljene kod igrališta. Posjetitelji će se moći parkirati na svim dostupnim lokacijama, a gradonačelnik Šipić zamolio je sve koji dolaze u Trilj da dođu ranije kako se ne bi stvarali prometni čepovi. Bit će i dva ulaza na koncert, prvi dio uz samu šetnicu Cetine, a drugi na samom ulazu s državne ceste na sportski centar Luka.

‘Ovaj događaj nama je i sigurnosni izazov, sve su službe angažirane te će biti na raspolaganju tisućama i tisućama posjetitelja koje očekujemo u Trilju na koncertu’, zaključio je Šipić.

Gradonačelnik Ivan Šipić zamolio je sve one koji putuju kroz Trilj da budu strpljivi jer se trenutno uređuje i centar Trilja. Tako su u dogovoru s Hrvatskim cestama osigurali milijun i pol kuna kako bi se sanirao i uredio dio između visećeg mosta do Vedrinskog potoka u Trilju. Radovi će se obustaviti u subotu zbog koncerta.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh