BANNER FERATA

Ivan Žolo dobitnik Zahvalnice DUZS

Autor/ica
Objavljeno: 2 travnja, 2015
zahvalnica_i_zolo

Načelnik stožera zaštite i spašavanja Grada Trilja i zamjenik gradonačelnika Trilja Ivan Žolo dobitnik je Zahvalnice Državne uprave za zaštitu i spašavanje za doprinos razvoju sustava zaštite i spašavanja.

U Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održana je u petak, 27. veljače 2015., središnja svečanost povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj, koji se obilježavaju 1. ožujka.

Svečanoj sjednici prisustvovali su izaslanik ministra unutarnjih poslova, zamjenik ministra Evelin Tonković, zamjenik ministra rada i mirovinskog sustava Božidar Štubelj, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, izaslanik načelnika Glavnog stožera OSRH brigadni general Ivan Jurić, pomoćnica ministra unutarnjih poslova Ines Krajčak, pomoćnica ministrice socijalne politike i mladih Mihaela Matokanović – Džimbeg, predstavnici Veleposlanstva SAD-a i Francuske Republike te brojni predstavnici civilne zaštite.

Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje dr. sc. Jadran Perinić uručio je na svečanoj sjednici posebne zahvalnice za promicanje sustava zaštite i spašavanja u Republici Hrvatskoj.

Dobitnik posebne zahvalnice za doprinos razvoju sustava zaštite i spašavanja u Republici Hrvatskoj je i Ivan Žolo, Načelnik stožera zaštite i spašavanja Grada Trilja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh