BANNER FERATA

Ivana Vukasović Lončar i Tonći Pletikosić predloženi za ravnatelje Gradske knjižnice i KUS-a

Autor/ica
Objavljeno: 8 studenoga, 2019

Sinoć je održana sjednica Odbora za izbor i imenovanja Grada Sinja, na kojoj se raspravljalo o prijedlozima za ravnatelje Kulturno umjetničkog središta Sinj i Gradske knjižnice Sinj. Sjednici su nazočili Tihomir Radović, Marko Križanac i Stipe Perić, dok je četvrti član Dujo Maleš bio odsutan.

Na natječaj za ravnatelja/icu KUS-a su pristigle 4 pravodobne i potpune prijave koje ispunjavaju i formalne uvjete natječaja – Marija Librenjak, Tonći Pletikosić, Vitomir Perić i Božo Župić, dok se za ravnateljicu gradske knjižnice prijavila samo Ivana Vukasović Lončar.

Kako nas je izvijestio predsjednik Odbora za izbor i imenovanja Tihomir Radović, Božo Župić se pisanim putem povukao iz natječaja. Na sinoćnoj sjednici Odbor je jednoglasno donio odluku kako se za novog ravnatelja KUS-a predlaže Tonći Pletikosić. Prijedlog je upućen na prethodno mišljenje Kulturnom vijeću Grada Sinja, a konačnu odluku o imenovanju donijet će Gradsko vijeće.

Za novu ravnateljicu Gradske knjižnice Sinj Odbor za izbor i imenovanja jednoglasno je predložio jedinu kandidatkinju Ivanu Vukasović Lončar, a konačnu odluku također je donijeti Gradsko vijeće Grada Sinja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh