ALKARIC

Izjave Bulja i Vidaline nakon ulaska u 2. krug

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2021
miro igor

Nakon što su, prema još uvijek neslužbenim rezultatima, prošli u drugi krug za gradonačelnika Sinja, Miro Bulj (Most) i Igor Vidalina (HDZ) s čitateljima Ferate podijelili su prve dojmove.

Kandidat Mosta Miro Bulj, koji je osvojio 43,99% glasova je kazao:

‘U Sinju se dogodio narod koji vapi za promjenama, za perspektivnim gradom, za budućnošću i opstankom njihove djece. Sinj je ovaj put pokazao snagu i ovaj rezultat u prvom krugu je povijesni rezultat. Ovom prilikom pozivam građane grada Sinja – izađite 100 posto svi i pokažimo cijeloj Hrvatskoj kako se radi za promjene i kako se radi za dobrobit svojih građana, jer Sinj je borbe vrijedan’, kazao je Miro Bulj.

Kandidat HDZ-a Igor Vidalina u prvom krugu je osvojio 30,32 % glasova.

‘Zahvaljujem svim građankama i građanima koji su izišli na izbore, a posebno onima koji su svoj glas dali meni  i listi HDZ-a za Gradsko vijeće. Ušli smo u drugi krug. Sutra počinje nova utakmica i u toj utakmici unatoč ovom početnom zaostatku u prvom krugu idemo na pobjedu. Dosada smo ovih zadnjih 16 godina od kada ne upravljamo gradom, u drugi krug išli s prednošću. Ovaj put u drugi krug idemo s zaostatkom, koji ćemo nadoknaditi i pobijediti u drugom krugu. Poštujem izraženu volju građana u prvom krugu, ali mi se ipak nekako čini da je velik dio građana povjeravao u jeftini populizam i demagogiju bez pokrića, u politiku koja Sinj vodi u daljnju stagnaciju i nazadovanje. Sinj po mom mišljenju ne treba oporbenu politiku, politiku dočekivanja najviših državnih dužnosnika koji trebaju pomoći Sinju, s mašklinima i uvredama. Sinj treba politiku projekata i razvoja našeg grada, politiku naslonjenu na mlade i bolju budućnost našeg Sinja. To je ono što nudimo i to ćemo i dalje predstavljati građanima, uzdajući se u njihovo povjerenje, kako bi naš Sinj učinili boljim i pogodnijim mjestom za život. Hvala svima. Idemo zajedno do pobjede.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh