svabo

Josip Šušnjara u finalu ‘Supertalenta’ Nove TV

Autor/ica
Objavljeno: 22 studenoga, 2021
josip susnjara

Malo glazbenih natjecanja u Hrvatskoj prođe bez sudionika s područja cetinskog kraja, bilo da tu žive ili vuku korijene s ovog područja. Vrlo često naši ljudi ostvare zapažene rezultate. Tako je bilo i sinoć, u prvoj polufinalnoj emisiji ‘Supertalenta’ Nove TV.

Dvanaestogodišnji dječak Josip Šušnjara iz Splita izveo je pjesmu Harryja Stylesa, baladu ‘Sign of Times’ i plasirao se u finale ovog showa. Ovaj 12-godišnjak iz Splita, učenik OŠ Pojišan, ima zanimljivu priču iza sebe. Naime, prolazeći pored glazbene škole, čuo bi drugu djecu kako pjevaju i roditeljima je izrazio želju da se i on upiše u školu. Vrlo brzo njegova profesorica je shvatila kako je izuzetno talentiran i savršen kandidat za Supertalent. Sudeći po do sada prikazanom, profesorica je itekako u pravu.

Osim što pjeva, Josip svira klavir, voli balun i tenis, a u svemu su mu najveća podrška roditelji. Kada smo kod Josipovih roditelja, oni su iz cetinskog kraja – otac Ivan vuče korijene iz Vedrina, a njegovi se nastanili u Brnazama, dok je majka Tatjana od Poljaka iz Glavica, iz poznate obitelji koji generacijama, više od sto godina, sviraju u Gradskoj glazbi Sinj.

Čestitamo Josipu i želimo mu puno uspjeha u finalu!

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh