mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Josip Žolo novi predsjednik podružnice HSP-a Trilj

Autor/ica
Objavljeno: 12 prosinca, 2021
hsp trilj

U Trilju je održan Izborni zbor podružnice HSP-a za Grad Trilj.

O dosadašnjem radu i djelovanju HSP-a na području grada Trilja okupljenima je govorio dosadašnji predsjednik Ivica Kutleša Baćo, koji je ovom prigodom zahvalio na potpori koju je imao u dosadašnjem radu. Nakon usvojenih izvješća o proteklom radu proveden je izbor novog vodstva stranke.

Za novog predsjednika HSP-a Trilj izabran je Josip Žolo, za dopredsjednike Dušan Roguljić Zemo i Nikola Marić. Triljski pravaši za tajnika su izabrali Ivicu Bilonića, a za rizničara Filipa Žapera. Članovi NO su Ivica Kutleša, predsjednik i članovi Luka Perkušić i Ante Prcela.

Na zboru HSP-Trilj u zaključku je istaknuto kako će uskoro javnost biti upoznata sa smjernicama rada stranke. Naglašeno je također da će, iako stranka nema svog člana u Gradskom vijeću Grada Trilja, niti sudjeluje u bilo kojim strukturama vlasti u Trilju, biti glas naroda. Pravaši su istaknuli kako će kroz razne aktivnosti truditi da sveukupni razvoj Trilja bude još bolji, na dobrobit svih građana tiljskog kraja.

Na zboru HSP-a Trilj sudjelovali su potpredsjednik Skupštine SDŽ i predsjednik županijskog HSP-a dr. Luka Roguljić i koordinator stranke za SD županiju  Grgo Jelavić Mitrović.

ferata@ferata.hr
0997370409