tramax

Junak obranio naslov na “Malom Otoku”

Autor/ica
Objavljeno: 21 travnja, 2014

Mali Otok

Na SC Gola brda u organizaciji Nogometnog kluba OSK na Uskrsni ponedjeljak održan je međunarodni nogometni turnir za djecu – Mali Otok na kojem je nastupilo osam momčadi. Konačnu pobjedu odnio je sinjski Junak.

Tradicionalni turnir ove je sezone održan po 15. put, čime je nastavljena lijepa tradicija koja u svojoj osnovi ima onu najplemenitiju zadaću kada je u pitanju sport, a to je dodatna popularizacija zdravog sportskog nadmetanja lišenog negativnosti iz svijeta “velikih”.

Osam momčadi na početku bilo je podijeljeno u dvije skupine. U prvoj su uz domaćina OSK, još bili i Brnaze, Jadran i Glavice, dok su drugoj bili Junak, Čaporice, Troglav i Urania.

Iz prve skupine dalje su prošli OSK i Jadran, a u drugoj Čaporice i kasniji pobjednik Junak, koji se provukao do polufinala, ali je zato kada je bilo najpotrebnije pokazao najviše.

U polufinalu su sinjski Plavi svladali domaćina rezultatom 3:0, a drugi finalist postale su Čaporice koje su s 5:3 bile bolje od Brnaza. U finalu Junak je bio neumoljiv i s visokih 5:0 protiv Čaporica obranio naslov najbolje momčadi koji je osvojio i godinu dana ranije. Treće mjesto pripalo je OSK-u.

Titula za najboljeg igrača otišla je u ruke Luke Bašića (Junak), najboljim vratarem proglašen je Ivan Pudar (Čaporice), a titulu najboljeg strijelca sa 6 pogodaka odnio je Vinko Džimbeg (OSK).

Rezultati (polufinale):
OSK – Junak 0:3
Čaporice – Brnaze 5:3

Za 3. mjesto:
OSK – Brnaze 1:0

Finale:
Junak – Čaporice 5:0

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh