semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Junak preko Dugopolja do finala turnira u Otoku

Autor/ica
Objavljeno: 9 kolovoza, 2014

Junak

Pobjedom nad Dugopoljem nogometaši Junaka su izborili finale Memorijalnog turnira “Luka Erceg i Ivan Kamber” koji se ovog vikenda igra na SC Gola brda u Otoku…

JUNAK – DUGOPOLJE 3:1 (2:0)

Sudac: Mario Soldić

JUNAK: Cvrlje, Bekavac, Bašić, Ljubas, Runje, Ramljak, Samardžić, Lipotić, Matijašević, A. Buljan, Sablić.
Još su igrali: Perić, Jandrek, Barać, Maganić, J. Buljan i Roguljić.

DUGOPOLJE: Bečić, Caktaš, Šimić, Bandalo, Jurkić, Režić, Vitaić, Kovač, Gale, Ževrnja, Surać.
Još su igrali: Gruica, Šimić, K. Balić, J. Balić i Klarica.

Sinjski Plavi su odigrali vrlo dobru utakmicu u kojoj su odmah od prve minute pokazali odlučnost, što je rezultiralo ugodnom prednošću od 2:0 nakon svega devet minuta igre.

Naime, prvi gol za Junak je zabio Sablić u četvrtoj minuti, odlično pogodivši iz slobodnog udarca, a isti igrač je pet minuta poslije glavom spustio za Runju koji nije imao osobito težak zadatak svojoj momčadi omogućiti prednost od 2:0.

Nakon desetak minuta igre u nastavku Plavi su došli i do trećeg gola, a ovaj put strijelac je, na asistenciju Matijaševića, bio Barać koji je nekoliko minuta ranije zamijenio Sablića, igrača koji definitivno čini razliku na travnjaku i u kojem je Junak dobio istinsko pojačanje.

Dugopoljci su nakon toga polako uspostavili ravnotežu, ali i dalje su bili bez konkretne prilike, sve tamo do 75. kada je oštar ubačaj s desne strane u mrežu pospremio Surać. Do kraja još bilježimo sjajnu reakciju vratara Junaka Andrije Cvrlje koji je tako otklonio sve dvojbe o pobjedniku.

Ovaj rezultat sinjsku je momčad odveo u finale u kojem će snage odmjeriti s Hrvacama koje su dan ranije bile bolje od OSK-a. Finalni susret na rasporedu je od 18 sati, a dva sata ranije za treće mjesto igrat će OSK i Dugopolje.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh