Juniorke Ženskog odbojkaškog kluba Sinj sjajne 5. na prvenstvu Hrvatske!

Autor/ica
Objavljeno: 6 svibnja, 2019

Juniorke Ženskog odbojkaškog kluba Sinj osvojile su sjajno peto mjesto na prvenstvu Hrvatske koje se od 2. do 4. svibnja održavalo u Rovinju…

Na prvenstvu se skupila sama krema hrvatske ženske odbojke, najboljih osam ekipa, od čega je pet klubova iz najvišeg ranga natjecanja, Superlige, što dovoljno govori samo za sebe.

Mlade Sinjanke, koje su predvodili trenerica Anđela Babić te predsjednik kluba Ivica Zorica, na najbolji su mogući način predstavili sinjsku odbojku osvojivši na kraju odlično peto mjesto.

Ždrijeb je sinjske odbojkašice smjestio u grupu s kasnijim finalistima, Mladosti i Rijekom, od kojih su i upisale poraze, a jedinu pobjedu iz tog dijela ostvarile su protiv Ferivi Višnjevca.

U susretu za petu poziciju naše su djevojke bile bolje od Dinama iz Zagreba, čime su trodnevno natjecanje zaključile na najbolji mogući način.

ŽOK Sinj:
Barbara Kojić, Tamara Kojić, Katarina Kelava, Doris Buzolić, Andrea Bašić, Jelena Malbaša, Nika Tomašević, Karla Pavić, Karmen Vitić, Martina Marić, Lena Domazet i Lara Čovo. Trener: Anđela Babić.

Konačan poredak:
1.Mladost Zagreb
2.Rijeka
3.Osijek
4.Poreč
5.SINJ
6.Ferivi Višnjevac
7.Dinamo Zagreb
8.Marina Kaštela

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh