semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Kako mladi poljoprivrednici mogu do 50 000 eura?

Autor/ica
Objavljeno: 15 listopada, 2015

poljoprivrednici

Dana 16. listopada, petak, počinju edukativne radionice u organizaciji JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije u suradnji sa Hrvatskom poljoprivrednom agencijom, Savjetodavnom službom – podružnica SDŽ i lokalnim akcijskim grupama sa područja Splitsko-dalmatinske županije.

U trajanju od mjesec dana, od 16. listopada do 27. studenog, diljem Dalmacije održavat će se radionice, a s ciljem edukacije mladih poljoprivrednika o natječaju koji je raspisan u okviru mjere MO6 ‘Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja’ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., a iz podmjere 6.1. ‘Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima’.

Naime, radi se o financijskoj potpori u obliku bespovratnih sredstava za provođenje prihvatljivih aktivnosti navedenih u poslovnom planu koja iznosi 50 000 eura po korisniku.

Tako će se mladi poljoprivrednici Cetinske krajine imati priliku educirati o navedenoj potpori i uvjetima natječaja 30. listopada u 12 sati u Sinju, u Galeriji Sikirica. Također, spomenimo i kako će 27. listopada edukacija biti i u Vrlici u Domu kulture u 12 sati, a 04. studenog u Domu kulture u Dugopolju također u 12 sati.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh