banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Kandidatkinja HNS-a za EU parlament Ruža Kovačević Bilić posjetila Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2019

U sklopu kampanje za izbore za Europski parlament, koji će se održati u nedjelju, 26. svibnja kandidatkinja HNS-a na listi broj 11. Ruža Kovačević Bilić, s članovima stožera posjetila je Sinj.
Domaćin, predsjednik podružnice HNS-a Sinj Zdravko Barać okupio je članove i simpatizere na druženju na kojem je predstavio kandidatkinju.

Ruža Kovačević Bilić, dogradonačelnica Grada Trogira, kazala je kako se uvijek lijepo osjeća u Sinju, koji je i grad prijatelj Grada Trogira te da su ova dva grada po mnogočemu slični. Dugogodišnja neulaganja i zapuštenost prostornih resursa traže puno truda i rada kako bi se stavili u funkciju na dobrobit svakodnevnog života građana.

‘Na naš svakodnevni život itekako utječe Europska unija, u čijem se parlamentu donosi čak 70 posto propisa koje Hrvatska tada implementira u svoje zakonodavtsvo. Zato je važno tko nas tamo predstavlja, tko radi u interesima Hrvatske, a i tko će u Hrvatsku unijeti više europskih vrijednosti’, kazala je Kovačević Bilić.

HNS na izbore za Europski parlament izlazi samostalno, uz vodstvo Matije Posavca, najuspješnijeg hrvatskog župana, koji iza sebe ima zavidne rezultate, a koje želi preslikati na nacionalnu, ali i europske politike.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh