BANNER FERATA

KBK Kula organizira ljetnu školu

Autor/ica
Objavljeno: 17 lipnja, 2014

KBK Kula

Iz KBK Kula stiglo je pripćenje kako će u ljetnim danima klub održati ljetnu školu, u trajanju dva mjeseca. Priopćenje donosimo u cijelosti…

Draga djeco završila je škola i počeli praznici. Ljeto nam je pred vratima.
Kickboxing klub Kula odlučio je pomoći Vam kako zdravo i poučno skratiti vrijeme u ljetne dane te upravo ljetnom školom kickboxinga pružiti djeci ono što im je najbolje za razvoj i druženje.

Ljetna škola kickboxinga će trajati puna dva mjeseca u periodu od 1.7. do 1.9. ove godine te ovim putem pozivamo svu djecu željne zabave,druženja i sporta da nam se pridruže u ljetnoj školi te tako ljetne praznike učine kvalitetnim i zabavnim,isto tako pozivamo i roditelje da prepoznaju kvalitetu rada,i usmjere djecu na pravi put u kojem sigurno neće ničega izostajati.

KBK Kula u ljetnoj školi uz treninge kickboxing planira odraditi i mnoge druge aktivnosti kao što su i kamp za djecu,razne izlete,druženja,igre. Nakon ljetne škole kickboxinga djeca će imati mogućnost ostanka u klubu kao članovi kluba te sudjelovati na mnogim turnirima i ostalim manifestacijama kickboxinga.

Za sve informacije vezano za ljetnu školu kickboxinga možete se obratiti:

Mob: 0977321275 – trener A.kulaš
Email: kbkkulasinj@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh