BANNER FERATA

Kickboxing: KBK Knez dao državnog prvaka Željka Labrovića

Autor/ica
Objavljeno: 1 lipnja, 2015
KBK Knez

Izvor: KBK Knez

U nedjelju, 31. svibnja u Splitu je održano prvenstvo Hrvatske u full contactu i kick lightu na kojem je sjajan nastup odradilo pet predstavnika KBK Knez, od čega posebno valja izdvojiti naslov državnog prvaka Željka Labrovića.

Nastupila su 33 kluba iz cijele Hrvatske sa svojim najboljim borcima koji su se natjecali za najveća odličja i sastav hrvatske reprezentacije. U fantastičnoj organizaciji kickboxing kluba „Pit Bull“ iz Splita i g. Marka Žaje te u predivnoj atmosferi Spaladium arene, na natjecanju su nastupili i borci iz kickboxing kluba „Knez“- Sinj sa svojih pet boraca. I ono što je vrijedno naglasiti; Imamo državnog prvaka!

Tom titulom se je okitio Željko Labrović. Natjecanje se odvijalo po pravilima Hrvatskog kickboxing saveza (HKBS),u tri runde po dvije minute.

Nakon vrlo dobrog prošlog nastupa našeg kluba u Polači na otvorenom kupu, odlična psihofizička priprema i jasan cilj boraca, rezultirali su sljedećim ostvarenjima;

Mislav Mastelić – brončana medalja
Jure Šuća – brončana medalja
Marin Cvrlje – srebrena medalja
Nino Alebić – srebrena medalja
Željko Labrović – prvak Hrvatske u disciplini kick light do -94 kg zlatna medalja

Ostvario nam se je i taj san, da konačno, zasluženo, nakon svih prijašnjih neuspjeha, zakinutosti, nezadovoljstava, dobijemo i državnog prvaka i da nas sada svi respektiraju.

Još jednom se pokazalo koliko je bitno zajedništvo koje nas veže i podrška među borcima koji bodre jedno drugo kad je najteže.

Na najbolji mogući način su branili boje kluba i prezentirali kroz sve to Grad Sinj te su na kraju i ostvarili ove vrhunske rezultate.

Sada nas čeka par dana odmora, a onda pripreme za iduće natjecanje koje će se održati u Benkovcu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh