Kiša, mokri kolnici i lišće na cestama obilježili početak tjedna

Autor/ica
Objavljeno: 4 studeni, 2019
sinj

Nakon vikenda u kojem smo obilježili blagdana Svih Svetih i Dušni dano, pohodeći poslijednja počivališta svojih najmilijih, polažući cvijeće i paleći svijeće na njihove grobove, početak novog tjedna osvanuo je u kišnom izdanju. Kiša i jako jugo donijeli su na ceste i druge površine dosta lišća.

sinj

Središte Sinja, dan poslije vikenda, prazno je. Malo je onih koji su se jutros duže vremena zadržavali na otvorenom. Ista situacija je i na Sinjskoj pijaci. Štekati su prazni, a malo tko se duže vremena zadržavao na središnjem gradskom trgu.

sinj

Na Peškariji jedna čudna slika u odnosu na protekle dane, jer su samo tri odvažne gospođe na kamenim bancima izložile svoje proizvode.

sinj

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, pa tako i u cetinskom kraju. Na dionicama nekih cesta mogući su odroni, pa se vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

sinj

Kao što su i najavili, mještani Turjaka i Brnaza završili su prosvjed na Mojanci, kojim su sprječavali dovoženje vrgoračkog smeća na sinjsko odlagalište. Jutro na deponiju Mojanka protiče u dovoženju smeća s područja Cetinske krajine i nema nikakvih najava kako bi na ovo mjesto moglo pristizati i smeće iz drugih mjesta, pa ni iz Vrgorca.

sinj

Unatoč jutarnjim satima koji su protekli većinom u znaku kiše, vrijeme se u nastavku dana malo smirilo, dovoljno da se nastave radovi na velikoj rekonstrukciji raskrižja ispod zgrade Gradske uprave u Sinju.

sinj
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh