bulj
hdz banner
sdp
Banner Ivan Sipic
Nezavisna lista mladih dicmo

KK Alkar uručio donaciju Centru Juraj Bonači

Autor/ica
Objavljeno: 11 rujna, 2019
bonaći

Predstavnici Konjičkog kluba Alkar Sinj i Zajednica sportskih udruga Grada Sinja  danas su uručili donacije korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

Članovi Zajednice sportskih udruga korisnicima Centra uručili su šest nogometnih lopti koje su korištene u projektu ‘Open fun football school’, dok se KK Alkar odrekao dio sredstava koja su prikupljena na galopskim utrkama, a u donaciju su uključeni i prilozi građana.

Mirko Penić, predsjednik KK Alkar osigurao je i prijevoz darova u skladu s klubom koji predstavlja.

koćija

‘Građani su dali 800 kuna, a mi smo se odrekli svoje zarade od 1.750,00 kuna te smo kupili najnužnije potrepštine koje su djelatnici centra izabrali. Došli smo s karom i konjima kako bi im uljepšali ovaj dan’, rekao je Penić.

slika
Korisnici Centra bili su ugodno iznenađeni kada im je u dvorište stigla kočija puna darova, a dobili su biciklu, stol za biljar, nekoliko nogometnih lopti te drugih zanimljivih potrepština. Poklon je voditeljici  Centra Andrei Milošević uručio i gvardijan Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske fra Ante Čovo. Nakon uručenja poklona, voditeljica Milošević simbolično se provozala na novoj bicikli.

juraj

Suradnja KK Alkar i Centra Juraj Bonači nastavit će se jer će se u ovom klubu provoditi i terapijsko jahanje.

‘Cilj nam je da djeca, koja se u našem klubu socijaliziraju kroz konjički sport i imaju besplatne sate jahanja senzibiliziraju za potrebe djece kojima je pomoć potrebna. Educirali smo četiri trenera terapijskog jahanja te vjerujemo kako ćemo s Centrom Juraj Bonaći i pokrenuti terapijsko jahanje na dobrobit cijele naše zajednice’, zaključio je Penić.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh