BANNER FERATA

Klarići pobjednici jubilarnog 10. izdanja Prvenstva Brnaza

Autor/ica
Objavljeno: 7 srpnja, 2019

Deseto izdanje Prvenstva Brnaza u velikom nogometu zaključeno je pobjedom Klarića koji su u finalu bili bolji od Šabića. Klarićima je ovo bio povijesni prvi trijumf na turniru…

U zanimljivom finalnom dvoboju Klarići su slavili rezultatom 2:1. Oba gola za pobjednike postigao je Toni Ljubas, dok je za poraženu momčad strijelac bio Kristijan Vuković.

U susretu za treće mjesto slavila je momčad Do bure, ali tek nakon boljeg izvođenja penala. Regularni dio utakmice protiv Vučkovića zaključen je s po tri gola na svakoj strani.

Sve tri pojedinačne nagrade otišle su u ruke Klarića. Najbolji igrač je Antonio Klarić-Kukuz, strijelac Toni Ljubas, a titulu najboljeg vratara zaslužio je Boško Roguljić. Fair play nagrada ove je godine završila u rukama momčadi Mandaci.

Na turniru je sudjelovalo ukupno osam momčadi, podijeljenih u dvije skupine u kojima se igralo svatko sa svakim, da bi potom po dvije najbolje iz svake skupine igrale u polufinalu.

Nagrade najboljima uručili su gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, gradski pročelnik Igor Vidalina, predsjednik i dopredsjednik NK Brnaze Stipe Delija i Mladen Vidić, predsjednik MO Brnaze Josip Marić te članovi UO NK Brnaze Dušan Mandac i Mirko Putnik.

Kapetan pobjedničke momčadi Klarića, Marinko Klarić-Kukuz, naslov pobjednika posvetio je nedavno preminulom sumještaninu Dušanu Klariću Uči:

“Ovu pobjedu posvećujemo našem preminulom prijatelju i susjedu Dušanu Klariću, stoga smo presretni što smo njemu u čast uspjeli doći do trofeja. Nije bilo dana da nije pitao kako smo igrali, što se događa, kako ide. Nažalost on nije doživio da vidi ovaj trofej u našim rukama. Čestitam i Šabićima na prikazanom.”

Feštalo se tako sinoć na Meljači do kasnih sati, ali kako kažu pobjednici, prava fešta na rasporedu je narednog vikenda u Klarića.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh