banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

‘Konferencija o nezaposlenosti ranjivih skupina u Cetinskoj krajini’

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2019

U petak, 17. svibnja 2019.g. u 12 sati u Alkarskim dvorima u Sinju održat će se ‘Konferencija o nezaposlenosti ranjivih skupina u Cetinskoj krajini’ u okviru projekta ‘Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine’ Kodni broj UP.01.3.1.01.0026 kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Korisnik projekta je Centar za ruralni razvoj CERURA HR zajedno sa svojim partnerima: Hrvatski zavod za zapošljavanje-Regionalni ured Split, Splitsko-dalmatinska županija, Javna ustanova RERA S.D. i Lokalna akcijska grupa Cetinska krajina.

Projekt je odobrilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, a provedbeno tijelo razine 2 je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Razdoblje projekta je od 26. ožujka 2019. do 26. ožujka 2021. godine.

Projekt je usmjeren stvaranju novih metoda rada i pružanja usluga nezaposlenim najranjivijim skupinama koje su definirane Strategijom za razvoj ljudskih potencijala Splitsko Dalmatinske županije.

Na konferenciji će se predstaviti trendovi nezaposlenosti ranjivih skupina u Cetinskoj krajini, programi zapošljavanja u 2019.g., oblici potpore Splitsko-dalmatinske županije, mogućnosti zapošljavanja za ranjive skupine unutar Europskog socijalnog fonda i mogućnosti iz ovog projekta te pravni oblici poslovanja.

Organizacija konferencije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., iz Europskog socijalnog fonda.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh