LAG održao radionicu u Sinju za Mjeru 1.1.2.

Autor/ica
Objavljeno: 10 srpnja, 2019

Održana je prva radionica za Mjeru 1.1.2. ‘Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava’ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a ‘Cetinska krajina’ za razdoblje 2014-2020. u Gradu Sinju. Na početku radionice, sve prisutne pozdravila je predsjednica LAG-a ‘Cetinska krajina’ Kristina Križanac, a radionicu je vodila direktorica firme Confidia d.o.o. za savjetovanje Svjetlana Kasunić, dipl. ing.

Riječ je o prvoj radionici LAG-a kojoj je svrha informirati zainteresirane poljoprivrednike o pripremi projekta za Mjeru 1.1.2. ‘Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava’ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a ‘Cetinska krajina’ za razdoblje 2014.-2020., koji je sukladan Tipu operacije 6.3.1. iz PRR RH za koji je LAG ‘Cetinska krajina’ raspisao natječaj.

Inače, Svjetlana Kasunić je osnivačica prvog LAG-a u Hrvatskoj i bivša predsjednica Hrvatske mreže za ruralni razvoj sa dugogodišnjim iskustvom na strateškim dokumentima lokalnog razvoja i pripremi projekata za program ruralnog razvoja tako da je zainteresiranim poljoprivrednicima mogla na najbolji način prezentirati uvjete i načine provedbe natječaja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh