svabo

Malci kulturnjaci: premijera filma ‘Utvrde u Cetinskoj krajini’

Autor/ica
Objavljeno: 9 studenoga, 2021
MALCI KULTURNJACI epizoda

U šestoj epizodi podcasta ‘Malci kulturnjaci’, koji možete pratiti na YouTube kanalu i Facebook stranici MCK te na nacionalnoj platformi za muzejsku pedagogiju Muzea.hr (www.muzea.hr), pogledajte kako su se ‘Malci’ družili s pravim kliškim uskokom i što su naučili o tvrđavi Klis. Ova epizoda donosi i posebna iznenađenja, naime mali i veliki gledatelji imaju priliku premijerno pogledati film o utvrdama u Cetinskoj krajini, ali i osvojiti vrijedne nagrade.

Film ‘Utvrde u Cetinskoj krajini’ nastao je u produkciji Muzeja Cetinske krajine Sinj. Ideju MCK tima realizirao je snimatelj Ante Gugić dok je popratni tekst čitao Mario Anduš. Uz usvajanje nekih novih znanja gledatelji će imati priliku uživati u prekrasnim kadrovima Cetinske krajine te starih utvrda iz različitih perspektiva.

Uz premijeru filma ‘Malci’ su za sve mlađe pratitelje organizirali i nagradnu igru s bogatim nagradama. Potrebno je pažljivo pratiti novu epizodu, nešto nacrtati i odgovoriti na nagradno pitanje, a ‘Malci’ će među radovima odabrati najbolje te ih nagraditi.

Svi maleni kreativci svoje radove mogu poslati u inbox facebook stranica Muzej Cetinske krajine Sinj ili Muzea, a radovi se mogu slati do 15. studenog 2021. godine.

Link za gledanje: https://www.youtube.com/watch?v=Z911TvCsfMs

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh