BANNER FERATA

Maligani 2019: Odigrane četiri utakmice, danas nove dvije

Autor/ica
Objavljeno: 7 srpnja, 2019

Izvor: KN Sinjski Maligani

U subotu navečer na turniru Maligana odigrane su četiri utakmice, dok su danas na rasporedu dvije…

Rezultati:

Bageri – Caffe club Gajo 3:0
CB Fontana -CB Patriot 0:3
CB Back in black -KGU 4:0
Traktor Tom – Casertana 2:4

U prvoj utakmici večeri Bageri su lagano prošli prvu prepreku pogocima Stipe Šipića, Stipe Domjanovića i Lucijana Šentije.
U drugoj utakmici CB Patriot također uvjerljivom pobjedom prolazi u drugo kolo turnira. Dva pogotka je postigao Marko Ćapeta, a jednoga Roko Kurtović.

U trećoj utakmici CB Back in Black je svladao zanimljivu ekipu KGU, a u listu strijelaca su se upisala čak četvorica (Ivan Zorica, Jerko Zorica, Andrija Bazina, Ante Jurko).

U zadnjoj utakmici večeri Casertana je preokrenula vodstvo Traktor Toma od 2:0 i tako se plasirala u drugo kolo turnira. Dva pogotka za Casertanu je zabio Dino Velimirović, jednoga Ante Lovrić i jednoga Antonio Vujičević.

Raspored – nedjelja:

21:30h Trstenik Telcompact – Usluge čišćenja Alka
22:15h Getro mafija – Ćoćini hahari

U prvoj utakmici večeri nas očekuje jako zanimljiv dvoboj. Dečki s Trstenika već nekoliko godina igraju ovaj turnir i sigurno su željni većeg uspjeha. Pogotovo zato što igraju jako dobar balun. Na suprotnoj strani zanimljiva ekipa koja drugu godinu zaredom igra ovaj turnir. Zanimljiv dvoboj prvog kola koji se isplati pogledati.

U drugoj utakmici večeri na red dolaze mafijaši s Getroa i Hahari. Naši sportski prijatelji iz Imotske krajine na čelu s njihovim šefom Ćoćom dolaze nam u goste i pokušat će odnijeti pobjedu protiv kvartovaca sa Getroa.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh