HEP kultura Alkar

Maligani: Milačić je heroj našeg grada

Autor/ica
Objavljeno: 29 svibnja, 2015

dean_vuckovic

Sve nade navijača Alkara, posebno Maligana, kako će Damir Milačić i dalje s klupe voditi Sinjane u A1 košarkaškoj ligi, pale su u vodu prije dva dana kada je Milačić potpisao dvogodišnju vjernost šibenskom Jollyu.

U ove tri godine koliko je vodio sinjskog prvoligaša, Damir Milačić uspostavio je poseban odnos sa svima kojima je Alkar u srcu, posebno s najvjernijim navijačima. Dao je stotine izjava, a u svakoj je isticao tu vjernu košarkašku publiku. Mnogo puta je znao reći kako je atmosfera u Sinju kao ona u Ateni kada igra Panatenikos. Još su u sjećanju prošlogodišnje slike s parketa sinjske dvorane kada je Milačić bio na ramenima navijača nakon ulaska u Ligu za prvaka.

Tajnik Kluba navijača Sinjski Maligani Dejan Vučković kaže kako je navijačima bilo još draže bodriti Alkara kada bi Milačića vidjeli na klupi.

‘Milačić je iznimna osoba. Nije samo bio trener, on je žestoki navijač Alkara. To se vidi iz svih njihovih postupaka, taj žar na terenu, istinski znalac, sve se vidjelo u ove tri godine. On je heroj našeg grada.’

Vučković se osvrnuo i na nedavnu Milačićevu izjavu za Hit radio kada je rekao kako će na retrovizoru njegova auta uvjek biti zastavica Alkara, a ako je ne bude poručio je Sinjanima da mu razbiju auto.

‘Ako ga mi vidimo u Šibeniku, mi ćemo to učiniti! ma zezamo se, naravno. Čovjek ide svojim putem, napravio je veliki posao u Alkara. Treba ići dalje, pred njim su novi izazazovi u karijeri, a ono što mu Jolly može pružiti, Alkar to objektivno ne može jer nema takav budžet’, istaknuo je Vučković, zaželjevši bivšem strategu Alkara puno zdravlja i uspjeha u daljnjoj karijeri, poručivši mu da će ga u Sinuu, kada dođe s novim klubom, dočekati veliki zasluženi pljesak.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh