ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Malonogometašima Trilja drugo mjesto u Slavonskom Brodu

Autor/ica
Objavljeno: 4 svibnja, 2021
mnk trilj turnir

U Slavonskom Brodu, u organizaciji HVIDR-e, održao se tradicionalni malonogometni turnir koji je okupio šest malonogometnih ekipa. Na ovom jakom turniru već nekoliko godina sudjeluje i MNK Trilj.

Triljani su u skupini ‘svatko sa svakim’ odigrali susrete s ekipama iz Slavonskog Broda, Zagreba i Petrinje te su osvojili drugo mjesto.

U finalu su poraženi od domaće ekipe HVIDRA-e rezultatom 2:1.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Krešimir Caktaš iz redova Triljana.

Cijeli turnir trajao je jedan dan.Voditelj triljske malonogometne družine Jozo Šušnjara kazao je kako će Triljani nastaviti sjajno prijateljstvo s Brođanima i na ovaj način odavati poštovanje onima koji su poginuli u Domovinskom ratu. Ovom prigodom Triljani su, kao i ostale ekipe, položili vijence na spomen obilježja poginulim braniteljima i na spomen obilježju poginuloj djeci u Domovinskom ratu.

mnk trilj turnir

Malonogometaši Trilja zahvaljuju Gradu Trilju koji im je pružio podršku u realizaciji gostovanja u Slavonskom Brodu, kao i predsjedniku HVIDR-e iz Slavonskog Broda gospodinu Mati Pudiću i njegovim suradnicima na odlično organiziranom turniru i prijemu koji je za njih priredio.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh