semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Matanovin album ‘Lontano dagli occhi’ predstavljen u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 3 prosinca, 2019
matanova

U prepunoj dvorani hotela Laguna u Zagrebu u subotu, 30. studenoga održana je zagrebačka promocija četvrtog CD – a Sinjanina Josipa Matanovića Matanove.

Album nosi naziv ‘Lontano dagli occhi’, Daleko od očiju, na kojem su obrade poznatih talijanskih hitova kao što su Roberta, L’emozione non ha voce, Vent’ anni, Hey man, Come vorrei i Cantare.
Na novom albumu Matanović je surađivao sa Mojmirom Čačijom i Ingom Romac Šarić, a obradio je i nekoliko poznatih Zuccherovih pjesama.

Podsjetimo, kako je prošlog ljeta ‘Lontano dagli occhi’ pred mnogobrojnim zaljubljenicima u talijansku kanconu predstavljen i u Sinju.

mata

Na zagrebačkoj promociji i ovaj put okupio se veliki broj Sinjana, Zagrepčana te brojnih prijatelja Josipa Matanovića iz cijele Hrvatske. Glazbeni dio večeri upotpunio je Matanovin gost, frontmen grupe ‘Crveni koralji’ Boris Babarović. Matanovini gosti uživali su i u tradicionalnim sinjskim arambašima koje je za ovu prigodu pripremio Sinjanin Romeo Kahrimanović.

Voditeljica promocije bila je poznata novinarka i radijska voditeljica Sonja Šarunić. Matanova će, kako doznajemo, već sljedeće godine objaviti i svoj The best off album.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh