TOMMY mel

Miro Bulj: Ostat’ ću uvik isti i na tvojoj strani!

Autor/ica
Objavljeno: 15 travnja, 2024
miro

Miro Bulj, nositelj kandidacijske liste Most, HKS i NLM za parlamentarne izbore, koji će se održati u srijedu, 17. travnja, uputio je priopćenje za javnost.

‘Narode moj,

Dok su pljačkali Hrvatsku, oduzimali nam slobodu, obezvrijedili granice, ukinuli kunu, u nama se nije ugasio žar za Hrvatskom kakvu smo zamišljali i za koju smo se krvlju borili u Domovinskom ratu, našu ljubav prema Domovini niste i #NE-ĆE-TE oduzeti.

Moja borba se nastavlja za svako dijete, za vas studente, umirovljenike, radnike, poljoprivrednike, a prije svih za vas obespravljene, marginalizirane i osiromašene.

Vrime je da se Hrvatska probudi, a probuditi je možete samo vi.

miro

Mladi, prognani ste iz vlastite domovine lošim politikama koruptivne hobotnice, izborimo se zajedno za povratak i ostanak na ovim prostorima i bolji život u Domovini.

Nikada neću odustati od borbe za pravednu, poštenu i domovinu jednakih prilika za sve. I zato vam dajem svoju riječ da nikada neću odustati da zajedno gradimo bolji Sinj, Cetinsku krajinu i Dalmaciju.

Dokazali smo kad imamo vaše povjerenje da radimo i donosimo rezultate. Dokazali smo to u Sinju i pokazali kako nam je čovjek u središtu djelovanja. Glasajte za Sinj, za Zagoru i Dalmaciju i našu Hrvatsku,  zajedno donesimo promjene, glasajte za svoju budućnost i za one koji su uvijek bili na vašoj strani.

U srijedu 17. travnja 2024. iziđite na izbore i zaokružite broj 11 i 1 na glasačkom listiću. Vaš glas je glas za slobodnu, sigurnu i sretnu Hrvatsku  – za Hrvatsku na Vašoj strani.

miro

Ostat’ ću uvik isti i na tvojoj strani!

Miro Bulj’

ferata@ferata.hr
0997370409