BANNER FERATA

Nagrađeni odgojno obrazovni djelatnici iz cetinskog kraja

Autor/ica
Objavljeno: 6 listopada, 2019
ucitelji

Prvi put Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Dan učitelja, koji se obilježava 5. listopada, nagradilo je najbolje odgojno – obrazovne djelatnike u Hrvatskoj. Ove godine nagradu u bruto iznosu od 10.000 kuna dobilo je 510 zaposlenika u obrazovnom sustavu. Među onima koji su te nagrade jučer primili u Zagrebu su i prosvjetni djelatnici iz cetinskog kraja Ivica Borić, Marija Mijić Čelan, Ana Ćaleta, Ivana Šabić, Nada Ratković i Vesna Samardžić. Njima je nagrade u prigodi njihovog dana uručila ministrica Blaženka Divjak sa suradnicima.

Ivica Borić, djelatnik SSS Bana Josipa Jelačića Sinj, nagrađen je za izradu i objavljivanje digitalnih obrazovnih materijala, rad na projektima, uređenju mrežne stranice škole te sudjelovanje u eksperimentalnom programu.

Marija Mijić Čelan, djelatnica OŠ Trilj, nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnom natjecanju, održana predavanja na županijskoj i državnoj razini, suradnju s udrugama koje unapređuju struku, objavljivanje stručnog članka i sudjelovanje u projektu na međunarodnoj razini.

Ana Čaleta, djelatnica OŠ Trilj, nagrađena je za predavanje, radionica ili ogledni sat na županijskoj, međužupanijskoj/regionalnoj ili državnoj razini, doprinos struci radom u strukovnim udrugama koje potiču, razvijaju i unapređuju struku, neposredan odgojno-obrazovni rad s darovitima učenicima izvan školske ustanove, odnosno u organizaciji ustanova ili udruga civilnog društva koje provode aktivnosti u području odgoja i obrazovanja djece i mladih.

Nada Ratković, djelatnica SSS Bana Josipa Jelačića Sinj, nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnoj razini, održana predavanja na županijskoj i međužupanijskoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u udrugama, objavljivanje stručnog članka, objavljivanje oglednih primjera, prilagodbi sadržaja za učenike s teškoćama i za darovite učenike, te organiziranje javnih događaja.

Vesna Samardžić, djelatnica OŠ Ivana Lovrića Sinj, nagrađena je za mentorstvo učenika na državnoj razini, dijeljenja primjera dobre prakse, rad u stručnoj udruzi, suautorstvo stručne knjige.

Ivana Šabić, djelatnica OŠ Trilj, nagrađena je za doprinos struci radom u strukovnim udrugama, rad s učenicima s poteškoćama, suautorstvo udžbenika, održana predavanja i radionica na županijskoj i državnoj razini.

ucitelji nada
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh