banner stozer cz sinj

Najava 1. Triljske biciklijade

Autor/ica
Objavljeno: 14 listopada, 2014
Triljska biciklijada

Izvor: Grad Trilj

Ovu subotu, 18. listopada sa startom u 12 sati iz gradskog parka u Trilju, održava se 1. Triljska biciklijada.

Velika Triljska biciklijada organizira se u sklopu projekta MEDpaths i IPA programa prekogranične suradnje. Ciljevi ove biciklijade su promocija novo uređenih biciklističkih i pješačkih staza na prostoru grada Trilja.

Ruta biciklijade:
Trilj – Gaz – Grab – Podi – Ruda – Trilj (teža ruta koja ima asfaltni uspon do sela Podi)
Trilj-Gaz-Grab-Ruda-Trilj (lakša ruta)

Nakon biciklijade svaki sudionik koji završi vožnju dobiva na poklon grotulju (ogrlicu od oraha) koja je tradicionalni triljski suvenir. Za sve sudionike osiguran je i topli obrok nakon završetka biciklijade.

Uz biciklijadu organiziraju se i pješačke ture po novouređenim stazama pa ovim putem pozivamo sve ljubitelje prirode i šetnje da u subotu dođu u Trilj i naprave đir po atraktivnim i ne baš pretjerano teškim stazama. Da sama šetnja ne bi bila dosadna pobrinuti će se ljubazne djelatnice TZ Trilj koje će vam pričom predočiti bogatu tradiciju ovoga kraja.

Na centralnom mjestu događanja u gradskom parku u Trilju uz ove sve aktivnosti organizira se zabava i za one najmlađe, a mogu im se pridružiti i oni stariji u vidu igranja zaboravljenih igara kao što su: zoga, graničari, na laštik, franje….

Pozivamo sve bicikliste, planinare, ljubitelje prirode da se odazovu na ovu manifestaciju i da se ovu subotu 18. listopada ugodno družimo u Trilju !

Vidimo se !

Organizatori: Grad Trilj i Biciklistički klub Timun

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh