semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Najava 18. Sinjskog polumaratona i utrke građana

Autor/ica
Objavljeno: 10 travnja, 2015
polumaraton

Izvor: AK Sinj

Obavještavamo Vas da će se u Sinju u nedjelju, sa početkom u 10 sati i trajanju do 12 i 30 održati 18. Sinjski polumaraton. Trka se boduje za Prvu, Drugu i Treću Hrvatsku cestovnu ligu te za Hrvatski New balance Cestovni kup, te Juniorski New balance Cestovni kup.

Start i cilj polumaratona je kod Doma mladih, a trči se od Doma mladih prema Autoprijevozu, Troglavu, zatim dalje prema Otoku, preko Kerepa i uskom ulicom prema crkvi u Otoku.

Tu je okretište i trči se nazad prema Troglavu, pa lijevo cestom kroz polje prema Trilju, na kraju asfaltiranog dijela ceste okret , opet prema Troglavu , Hipodrom i do Doma mladih u cilj.

Više informacija o trci na www.aksinj.hr

Molimo naše sugrađane za razumijevanje, te da svoju vožnju autima prilagode uputama na samoj trasi trke, a najbolje da se na navedenoj trasi ne voze (od 10 sati do 12 i 30 minuta). U tom vremenu promet kroz Sinjsko polje će biti zatvoren.

Također, pozivamo sve da aktivno sudjeluju u trci na 21.1 km ili na trci građana na 5 km, ili bar da navijaju duž staze i kod samog startno ciljnog prostora kod Doma mladih.

Moto trke ove godine je „Trčanjem do zdravlja“.

Zahvaljujemo na razumijevanju, Atletski klub Sinj.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh