BANNER FERATA

Najava sportskog vikenda

Autor/ica
Objavljeno: 13 rujna, 2019

Pred nama je zanimljiv sportski vikend u kojem nas izuzev nogometnih utakmica očekuje i prvo kolo rukometnog prvenstva za žene i to u okviru prve lige u kojoj od ove sezone nastupa i Sinj…

Junak će nakon dvije uvodne pobjede u gostima igrati protiv novog trećeligaša Vodica koji će sinjsku momčad ugostiti na Šubićevcu u Šibeniku zbog radova na svom stadionu. S obzirom na to da je riječ o utakmici praktički na neutralnom terenu, velika je to prilika momčadi Stipe Grčića da dođe do nove pobjede.

Hrvace su u trećem kolu domaćin Kamenu koji baš kao i Junak ima stopostotni učinak, ali i nešto bolju gol razliku pa stoga u Hrvace stiže kao lider prvenstva. Hrvace na kontu imaju četiri boda, a zanimljivo je kako su obje momčadi u ova dva kola gostovale u Blatu na Korčuli gdje su Hrvace uhvatile bod, a Kamen sva tri.

Ovog vikenda u natjecanje kreću i županijski drugoligaši. Glavice su slobodne, utakmica Trilja je odgođena, ali u akciji su Tekstilac i Čaporice.

U nedjelju je na rasporedu rukometna poslastica. Naime, Sinjanke nakon sedam godina ponovno igraju prvu ligu. Opširniju najavu susreta donosimo u subotu.

Petak, 13. rujna

Košarka

20,30 h: Alkar – Omiš (prijateljska)

Subota, 14. rujna

Nogomet

Treća HNL-jug, 3. kolo:
16,30 h: Hrvace – Kamen
16,30 h: Vodice – Junak

Prva ŽNL, 2. kolo:
16,30 h: Jadran KS – OSK

Druga ŽNL, 1. kolo:
-:- Trilj – Jadran (S) (odgođeno 8.10)
16,30 h: Adriatic – Čaporice
16,30 h: Tekstilac – Trogir

Nedjelja, 15. rujna

Rukomet

Prva HRL (ž), 1. kolo:
19,00 h: Sinj – Osijek

Mali nogomet

UMN Sinj – pretkolo Kupa:
14,00 h: MNK Gala – MNK Hrvatski dragovoljac
15,00 h: MNK Hrvace Kompass group – MNK Osinium
16,00 h: MNK Satrić Casper – MNK Brnaze

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh