svabo

Naši borci na MMA turniru u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 11 listopada, 2021
PANCRATION

Borilački sportski klub Pancration iz Glavica nastupio je u subotu s dva natjecatelja u Zagrebu na MMA turniru.

Na već poznatoj lokaciji u dvorani ATT-a, održan je četvrti amaterski MMA turnir, na kojem je Pancration sudjelovao sa svoja dva najistaknutija člana, Stipom Dadićem (-77kg) i Rinom Rosandićem (-70kg).

Stipe je imao težak meč odmah u prvom kolu, u kojem je izborio pobjedu fantastičnim i rijetko viđenim nokautom u trećoj i odlučujućoj rundi, ali zbog ozljede lijeve noge nije mogao nastaviti turnir. Šteta zbog ozljede jer se nakon ove borbe ždrijeb otvorio i bilo je prilike za osvajanje medalje, ako ne i za osvajanje cijelog turnira.

Rino je u svoj prvi meč ušao loše te je izgubio odlukom sudaca, ali zato u meču za treće mjesto pokazuje veći dio svog arsenala i pobjeđuje nakon odlične borbe u kojoj se moglo svega vidjeti. Na kraju treće mjesto u teškoj konkurenciji za Rina.

U pratnji boraca je bio trener, magistar kineziologije Mate Labrović:

‘Zadovoljni smo s rezultatom jer rastemo iz nastupa u nastup i ostvarujemo rezultate u teškoj konkurenciji protiv boraca i klubova s cijelog Balkana, a planiramo tako i nastaviti u sportu koji se jako brzo širi i razvija, te je u svaku pobjedu potrebno unijeti puno truda, zalaganja i znanja’.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh