HEP kultura Alkar

Nastavlja se rukometno prvenstvo, Sinj domaćin Sesvete Agroproteinki

Autor/ica
Objavljeno: 29 studenoga, 2019
RK Sinj

Foto: Petar Malbaša

Rukometašice Sinja će u desetom kolu prvoligaškog prvenstva na domaćem će parketu ugostiti Sesvete Agroproteinku…

Donedavno sjajna situacija na ljestvici se ipak malo pokvarila s obzirom na tri poraza u nizu, s naglaskom na neočekivani domaći posrtaj od Virovitice, stoga subotnji okršaj sa Sesvetama ima određenu težinu.

Sesvete trenutno drže petu poziciju s četiri pobjede, dva neodlučena rezultata i tri poraza, što im je donijelo deset bodova, odnosno četiri više od Sinja koji je 12. u konkurenciji 14 ekipa.

Bez obzira na nešto lošije rezultate u posljednje vrijeme, u redovima Sinja ne nedostaje optimizma, kako nam je u razgovoru rekla Marija Hrgović-Tomić:

“Mi smo jako motivirane i svjesne škole koju prolazimo. Na treninzima se jako dobro radi, sada smo imali tih reprezentativnih okupljanja, nešto i ozljeda, ali nećemo sada tražiti nikakve alibije, nego idemo punom snagom.”

“Sesvete su ekipa koja ima jako dobru vanjsku liniju, odlične su u tranziciji, kontri i polukontri i na to ćemo trebati obratiti posebnu pozornost. Pozivam naše navijače da nas dođu podržati, da nas guraju i budu prevaga na našu stranu u ovom dvoboju.”

Iako će biti u sastavu ekipe, upitan je nastup jedne od najvažnijih igračica Silvije Masnić, dok se Nina Boban ipak oporavila.

Susret se u subotu igra u GSD Ivica Glavan Ićo s početkom u 18 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh