miro bulj
hdz

Nastavlja se turnir ‘Sinjski Maligani 2019.’

Autor/ica
Objavljeno: 11 srpnja, 2019

Danas, 11. srpnja se nastavlja malonogometni turnir Sinjski Maligani 2019., a na rasporedu je pet utakmica prvog kola.

20:00h CB Slatka sedmica – CB Time out Aparati za zabavu Nike

20:45h Rafina dica – Pletikosić gradnja

21:30h Krtolin – Boscova dica

22:15h Vatrogasci Sinj – El Fundećos

23:00h Pršutoreznica Miško Sinj – Maligani Bazana LUDNICA

Večeras nas očekuje bogat raspored koji će ponuditi velike zanimljivosti. Na rasporedu je pet utakmica prvog kola i svaka od njih ima razlog za privući brojnu publiku.

U prvoj utakmici večeri na teren će istrčati branitelj naslova , ove godine pod imenom CB Time out Aparati za zabavu Nike. Protivnik će im biti ekipa Slatke sedmice koja je za ovu godinu okupila dobru ekipu koja je željna uspjeha na turniru. Momčad branitelja naslova je već dugi niz godina sastavljena od vrsnih kaštelanskih majstora malih branki i bit će jako zanimljivo vidjeti mogu li dečki iz Slatke sedmice zaustaviti Kovu , Legu , Švabu , Matiju , Krešu , Joška i Božu ili će pak poznata kaštelanska družina suvereno krenuti u obranu naslova.

U drugoj utakmici večeri dugogodišnji sudionik turnira , ekipa Rafina dica će igrati protiv Pletikosić gradnje koja također polako postaje tradicionalna ekipa koja nastupa svake godine. Dvije jako zanimljive ekipe koje čak imaju svoju vlastitu publiku pa smo iz tog razloga uvjereni da nas očekuje odlično nadmetanje u ovom dvoboju prvog kola turnira.

U trećoj utakmici večeri na teren istrčavaju momci iz Šibensko-kninske županije , ekipa Krtolin. Protivnik im je momčad studenata fakulteta Bosco koju je okupio Sinjanin s Borićevca , Ivan Bazina. Dvije odlične ekipe sastaju se odmah u prvom kolu turnira i sigurni smo da će ova utakmici ponuditi odličan nogomet i napetost do samog kraja utakmice. Ostaje nam za vidjeti hoće li se momcima iz Ražina isplatiti dug put u naš viteški grad ili će pak Ivanova družina proći u drugo kolo turnira.

U četvrtoj utakmici večeri nas očekuje jedan strašan derbi. Ekipa sinjskih Vatrogasaca predvođena Ježom i Murikom suočit će se sa mlađim vatrogascima koji nastupaju za ekipu El Fundećos. Nitko ne može predvidjeti šta će se ovdje dogoditi jer će se napetost moći doslovno rezati nožem. Ježa i Murika sigurno neće dozvoliti poraz od mlađih kolega pa nam ostaje za vidjeti šta nam je pripremio gospodin Denis Jukić Denzel koji je okupio mlade vatrogasce pod imenom El Fundećos. Denis je također voditelj ekipe Fundećosa.Ta ekipa je lani prvi put igrala zajedno i pod tim imenom te odmah prve godine postigla zapažen uspjeh i dogurala do četvrtfinala turnira. Hoće li ove godine poboljšati svoj uspjeh i ući u završnicu ili će pokleknuti odmah na prvoj prepreci i to protiv ljutih rivala ?

U petoj utakmici večeri na teren će istrčati ekipa koja je prošle godina osvojila četvrto mjesto na turniru , ekipa Pršutoreznica Miško. Na suprotnoj strani će im stajati momci iz ekipe Ludnice koja se u zadnji čas okupila i prošla pretkolo te pokazala svima da bi se na njih ipak moglo ozbiljnije računati. Mogu li mladi momci iz Ludnice zagorčati život pulenima Petra Žanke ili će pak prevladati iskustvo Petrove ekipe i njenih nositelja Hrvoja Ajdukovića i Dina Ramljaka? Ekipa je ostala na okupu pa spomenimo i ostalu četvoricu majstora iz Pršutoreznice , a to su redom Tomislav Katić , Jerko Čugura , Jure Matijašević i Frano Matas. Bez obzira na satnicu odigravanja uvjereni smo da će tribine biti popunjene do zadnjeg mjesta.

Zanimljiva i odličnim nogometom popunjena večer zaslužuje atmosferu za pamćenje.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh