tramax

‘Ne dajmo Gredu’: Nastavlja se potpisivanje peticije

Autor/ica
Objavljeno: 9 prosinca, 2019
m Peticija na Pijaci

Građanska inicijativa ‘Ne dajmo Gredu’ i Mjesni odbor Glavice u samo dva dana prikupili su 800 potpisa građana kako bi zaustavili planirani projekt eksploatacije kamena na Poljakovoj Gredi. Akcijom prikupljanja potpisa žele prevenirati i prijeteći ekocid te drastično smanjenje kvalitete života mještana koje je prema njihovom mišljenju, sasvim izvjesno ako bi na području Glavica zaživio još jedan kamenolom.

Svojim potpisima ovu Građansku inicijativu podržali su franjevci iz Franjevačkog samostana Gospe Sinjske, saborski zastupnik Miro Bulj, predsjednički kandidat Zoran Milanović te brojne druge osobe iz javnog kulturnog i političkog života. Peticijom je, do sada, prikupljeno 2000 potpisa, a zbog iznimno velikog interesa šire javnosti, potpisivanje peticije e se nastaviti i putem interneta na stranici

https://citizengo.org/hr/signit/175814/view

Članovi Građanske inicijative ‘Ne damo Gredu’ zahvalili su se svim sugrađanima, Sinjanima i Cetinjanima koji su svojim potpisom podržali njihovo djelovanje.

m Peticija na Pijaci

Pozvali su sve ljude dobre volje u Hrvatskoj i svijetu da svojim potpisom podrže borbu za opće dobro te dobro svih budućih generacija.

Iz Građanske inicijative ‘Ne dajmo Gredu’ poručuju kako su im građani svojim potpisom dali na znanje kako čine pravu stvar te kako su ih dodatno potaknuli i ohrabrili, a od danas će, ističu, biti još snažniji i aktivniji.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh