BANNER FERATA

Nick Neal u bitci za laskavu titulu MVP-a, vaš glas može biti presudan!

Autor/ica
Objavljeno: 22 travnja, 2020
Alkar Cibona

Foto: Petar Malbaša

Protekla četiri tjedna na facebook stranici Sportski kod traje izbor za najboljeg igrača HT Premijer košarkaške lige, a danas i sutra na rasporedu je finalni dan u kojem će Nickolas Neal za protivnika imati Nika Slavicu

Sustav natjecanja bio je takav da su odabrana 32 igrača po izboru urednika stranice, kolege Gorana Vidakovića, koji su potom kroz nokaut sustav “jedan na jedan” glasovima čitatelja tražili prolazak u daljnju fazu.

Alkar je imao tri predstavnika, a uz već spomenutog Nicka Nela, boje sinjskog prvoligaša branili su kapetan Hrvoje Vučić koji je u prvoj rundi ispao baš od finalista Nika Slavice (Adria Oil Škrljevo) te Emmanuel Wembi koji je “za dlaku” propustio eliminirati Antonia Vrankovića (Split).

Neal je u ranijim glasačkim dvobojima prilično uvjerljivo prolazio preko Hortmana, Junakovića, Mavre i Perkovića, ali finalni obračun ponovno traži angažman domaćih navijačkih snaga pa da i na ovaj neslužben, ali krajnje simpatičan način, Neal bude prvo ime lige.

A sinjski Amerikanac ove je sezone briljirao, bio je vodeći u MVP poretku, pri čemu je prosječno za 30 minuta bilježio 18,4 koševa, 3,8 skokova, 5,5 asistencija te 2,1 ukradene lopte.

Svoj glas možete dati na ovoj poveznici i to do sutra (četvrtak) u 18 sati!

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh