Marino Trans

NK Čaporice Trilj o izgorjelim kontejnerima i daljnjem funkcioniranju kluba

Autor/ica
Objavljeno: 10 rujna, 2019
nk caporice trilj

Iz Nogometnog kluba Čaporice Trilj uputili su priopćenje za javnost u kojem se osvrću na izgorjele kontejnere na SC ‘Luke’ u Trilju i daljnji rad kluba.

‘Naime, Nogometni klub Čaporice – Trilj ispravlja objavu, kao i sami tekst o požaru u kojem su izgorjeli kontejneri gdje su korisnici svlačionica Nk Čaporice-Trilj i Nk Trilj 2001.

Ujedno naglašavamo, što se tiče sportske opreme, da je namjernim požarom potpaljena ostava korisnika NK Čaporice-Trilja u kojoj se nalazila oprema za 45 dječaka ( mlađi pioniri i pioniri), što obuhvaća 2 kompjutera, printer, 60 lopti,vreće za lopte, markeri, čunjevi, kapice, ljestve, štapovi, pumpe, oprema trenera, oprema za čiščenje. Sva ova oprema je u vlasništvu Nk Čaporice-Trilj, a od postojeće opreme kontejnera nalazio je se stol, 2 ormara, 2 stolice te je prijavljena u Policijskoj postaji Sinj. U požaru je spaljena ostava, ured gdje se vrši zapisnik, svlačionica te svlačionica za suce sa sanitarnim čvorom.

Dajemo obavijest našim članovima i roditeljima kluba da klub nastavlja s normalnim radom i natjecanjem te smo o tome obavijestili Nogometni savez SDŽ i dobili potporu klubova prijatelja koji su nam dali teren na raspolaganje.

Što se tiče treninga, oni se nastavljaju normalno odvijati na SC ‘Luke’ s dječacima ml pionira i pionira u Trilju, a od Grada Trilja i samog gradonačelnika očekujemo što bržu sanaciju objekta jer dječaci su u natjecanju.

Što se tiče samog čina požara, mi kao Klub smo podnijeli kaznenu prijavu, a našoj policiji prepuštamo da odradi svoj posao najbolje kako zna i obračuna se s počiniteljima.’

NOGOMETNI KLUB ČAPORICE-TRILJ .

Facebook
Na vrh