lady

NK Čaporice Trilj putuje u Sarajevo na internacionalni turnir Šampion Junior

Autor/ica
Objavljeno: 12 siječnja, 2022
nk caporice

Nogometni klub Čaporice Trilj odlazi na internacionalni turnir Šampion Junior koji će se održavati u Sarajevu od 13. do 16. siječnja 2022. godine.

Čaporice – Trilj na spomenuti turnir prijavio se u tri dobne kategorije i to 2007., 2009. i 2012., s ukupno 35 igrača te 25 roditelja koji su u pratnji većinom najmlađih igrača.

Na samom turniru, koji ove godine obuhvaća natjecanje u 9 dobnih kategorija, sudjelovat će ukupno 263 ekipe .

‘S obzirom na situaciju covid 19, već duže vremena razgovaramo s roditeljima o odlasku na turnir. S obzirom na situacija u klubu, kao i odgovornost roditelja, pokazalo se da ipak možemo planirati odlazak na turnir., koji će dječacima ujedno biti i malo opuštanje, s obzirom na trenutnu situaciju koja ih koči u njihovim mladim životima. Ima i onih koji su spriječeni, pa ne mogu u sarajevo, ali oni znaju da je to jedan od turnira te da već vršimo pripreme i za druge nadolazeće turnire. Ovom prilikom zahvaljujemp Gradu Trilju koji nam je ustupio dvoranu, da tijekom ovih praznika odradimo desetak treninga kako bismo se lakše i bolje pripremili za turnir. Ujedno zahvala i svim sponzorima, kao i samim roditeljima, jer bez njih ne bi ni nastupali na ovakvim turnirim’, ističu iz NK čaporice Trilj.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh