bulj
hdz banner
sdp
Banner Ivan Sipic
Nezavisna lista mladih dicmo

NL dr. Jadrijevića o zapošljavanju u VIOCK-u

Autor/ica
Objavljeno: 11 travnja, 2021
nl dr jadrijevic

NL dr. Jadrijevića uputila je priopćenje za javnost u kojem se osvrću na objavu javnog natječaja za zapošljavanje u komunalnoj tvrtki Vodovod i odvodnja Cetinske krajine, kojim se traži 13 djelatnika. NL dr. Jadrijevića u priopćenju za javnost ograđuje se od ovakvog načina djelovanja i upravljanja tvrtkom koja je u većinskom vlasništvu Grada Sinja.

‘Poštovane sugrađanke i sugrađani,

na web stranici https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx objavljen je JAVNI NATJEČAJ za zapošljavanje 13 osoba na različitim radnim mjestima u Vodovodu i odvodnji Cetinske krajine d.o.o. (VIOCK).

NL dr. Stipislava Jadrijevića podsjeća javnost da je u 2019. godini dr. Stipislav Jadrijević podnio neopozivu ostavku u skupštini VIOCK-a. Nakon toga gradonačelnica na to mjesto imenuje samu sebe i zajedno s direktorom VIOCK-a  i sinjskim HDZ-om preuzima vođenje trgovačkog društva. Rezultat njihove višegodišnje vladavine je nerealiziranje strateškog projekta “Aglomeracija Sinj”, povećanje cijena vodnih usluga, ukidanje besplatnog pražnjenja septičkih jama te kadroviranje tijekom cijelog vremena, a naročito sada pred  lokalne izbore.

S obzirom da direktor VIOCK-a i nakon neopozive ostavke dr. Stipislava Jadrijevića u skupštini, svojom vlastitom odlukom ostaje na čelu tvrtke i provodi politiku gradonačelnice i sinjskog HDZ-a, NL dr. Stipislava Jadrijevića se još jednom javno ograđuje od takvog njegovog djelovanja i načina upravljanja društvom.

NL dr. Stipislava Jadrijevića’

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh