banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Novi album Mysterium Mysterie ‘Sam protiv svih’

Autor/ica
Objavljeno: 28 rujna, 2019
mysterium mysteria

Sinjski band Mysterium Mysteria objavio je novi album.

Nakon prvog albuma ‘Ljubav iznad zakona’ iz 2015. godine upravo je završen drugi studijski album ‘Sam protiv svih’. Prema riječima Jure Župića, za razliku od prvog albuma koji je uglavnom bio duhovne tematike s pogledom prema nebu, na drugom albumu su se okrenuli malo više prema zemlji i ovim našim ‘svagdašnjim bitkama’.

Album je snimljen u studiu ‘Luda braća’, a kompletan rad na albumu – od nastajanja pjesama do snimanja i produciranja potpisuje Mysterium Mysteria.

‘Posebno se zahvaljujemo Hit radiju i Ferati na objavama naših pjesama. Zahvaljujemo se i našem snimatelju Noi na strpljenju! Zahvaljujemo se također i našim licemjernim političarima što su nas nadahnuli za naslovnu pjesmu, kao i svima ostalima koji su nas svojim životima natjerali da pišemo o njima. Hvala i svima koji će poslusati ovaj album kao i onima koji neće. Odmah da najavimo da ćemo uskoro snimiti i spot za posljednju pjesmu s albuma a koja se zove ‘Sunce plače’, a nakon toga na proljeće krećemo, ako sve bude po planu, na turneju po Kini jer su tamo jako pozitivne reakcije na nasše pjesme’, kazao je Jure Župić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh