VRLAFEST

Novi poraz za rukometašice Sinja, ozljede prorijedile ekipu

Autor/ica
Objavljeno: 13 siječnja, 2021
Sinj Split

Foto: AB Foto

Rukometašice Sinja upisale su već šesti poraz u nizu. Ovog puta Split je uzeo bodove, ali s obzirom na probleme s ozljedama kod domaćih uz ionako skučen roster, takvo nešto bilo je i za očekivati…

Sinj – Split 2010 18:24 (10:12)

Sinj – GSD Ivica Glavan Ićo
Suci: Ante Pavić i Mate Torbarina (oba Zadar)

Sinj: P. Zorica, Pletikosić (1), Majić (1), M. Zorica (2), Mažurin (4), Lj. Plazibat (1), Čović (3), Vugdelija (14 obrana), A. Plazibat (1), Mravak (1), Ćaleta, Ugrin (1 obrana), Boban, Lovrić (2), Paštar (2), Bešljić.

Split 2010: Rogulj, Zelić (3), Fradelić, Maleš, Kalajžić, Rubić (2), Stojanov (7), Stilinović, Romić (3), Macan (2), Kapitanović (12 obrana), Arar, Ercegović (3), Marendić (1), Birtić (5), Surjan.

Sedmerci: Sinj 5/7; Split 2010 3/4
Isključenja: Sinj 4 minute; Split 2010 4 minute

Veći dio prvog poluvremena igralo se prilično izjednačeno, prednost se selila s jedne na drugu stranu, ali u samoj završnici ipak su gošće pokazale malo više i od rezultata 9:9 pobjegle na 12:9.

Na poluvremenu dva gola viška za Split (10:12), unatoč vrlo dobroj predstavi Vugdelije koja je do tada skupila osam obrana. Nije to bilo poluvrijeme u kojem je intenzitet igre bio na posebno dobrom nivou, ali gošće su bolje snašle uz nešto konkretniju igru u obrani.

Problemi za domaće djevojke počeli su početkom drugog dijela nakon ozljede Majić koja je ionako načeta krenula u dvoboj. Nedovoljno zaliječene su odigrale M. Zorica i Lj. Plazibat, bez treninga je posljednjih dana bila i Boban, dok je u drugom dijelu zbog ozljede i Mažurin bila prisiljena sjesti na klupu.

Sve to bila je voda na mlin Splita koji je znao zadržati stečenu prednost i na kraju upisati nove bodove. Sinj će se morati bitno pojačati za nastavak sezone, inače u nikakvim kombinacijama neće izbjeći ispadanje u Drugu ligu.

Sljedeću utakmicu Sinj gostuje u Čakovcu.

Tablica:

Tabl rž
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh