Jadrantrans

Odlični rezultati Kickboxing kluba ‘Knez’

Autor/ica
Objavljeno: 10 lipnja, 2019

U subotu, 8.lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Makarskoj, u organizaciji Kickboxing kluba Mawashi i g. Pere Gazilja, održano je drugo po redu “Summer cup” Makarska 2019 koji je okupio 19 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ukupno je bilo 195 startova. Natjecalo se u tri discipline: Point Fighting, Light Contact i Kick Light po pravilima Hrvatskog Kickboxing Saveza.

U predivnoj atmosferi i veoma dobroj organizaciji, nastupili su i članovi Kickboxing kluba ‘Knez’, njih ukupno sedam u dvije discipline.

Nakon nastupa na Državnom Prvenstvu koje se je održalo pretprošle subote u Omišu, gdje su članovi KBK Knez ostvarili fantastične rezultate, i iznjedrili državnog prvaka, viceprvaka i osvojenom brončanom medaljom, na ovom natjecanju ponovili su hvalevrijedne rezultate i time pokazali da spadaju u sam vrh ovog sporta i da se klub i Grad Sinj imaju s čim ponositi.

Od samog početka natjecanja, nakon osvojene prve zlatne medalje, ostali naši natjecatelji kao da su dobili vjetar u leđa i jednu pozitivnu motivaciju u borbi za najsjajnija odličja, što se je kasnije tako i pokazalo.

Ukupno je osvojeno 6 zlatnih i 3 srebrene medalje. Ostvareni rezultati po skupinama:

Ivana Lucić PF djevojčice do +32 kg 1 mjesto
Tea Lucić PF mlađe kadetkinje do -37 kg 1 mjesto
Marsel Gabrić PF mlađi kadet do -47 kg 1 mjesto
Marsel Gabrić PF mlađi kadet do +47 kg 1 mjesto
Nino Uvanović PF stariji kadet do – 69 kg 2 mjesto
Ivan Ivković PF stariji kadet do – 69 kg 1 mjesto
Ivan Ivković PF stariji kadet do +69 kg 2 mjesto
Tino Lucić Kick Light stariji kadet do + 69 kg 2 mjesto (osvajač brončane medalje na prošlom DP u Omišu)

Luka Knez Kick Light junior do -69 kg 1 mjesto (osvajač srebrene medalje na prošlom Državnom Prvenstvu u Omišu)

Ostvareni su skoro svi ciljevi koje je klub imao u svom planu i programu i fenomenalni rezultati i sad slijedi ljetna pauza. Ovo je bilo zadnje natjecanje za ovu polusezonu.

Kickboxing klub Knez se zahvaljuje svim svojim natjecateljima, članovima, njihovim roditeljima koji su im uvijek davali nesebičnu podršku u radu kao i svim dragim ljudima koji su  na bilo koji način iskazali podršku u ostvarenju njihovih ciljeva.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh