Banner CORE HIT RADIO

Održana božićna revija ‘Djed Božićnjak dolazi u grad’

Autor/ica
Objavljeno: 23 prosinca, 2018

Foto: Jozo Rimac

Sinjske mažoretkinje jučer, 22. prosinca u prepunoj Gradskoj dvorani ‘Ivica Glavan Ićo’ održale su svoju tradicionalnu, jedanaestu po redu, božićnu reviju ‘Djed Božićnjak dolazi u grad’.

Oduševljenoj publici predstavile su se sve dobne skupine Sinjskih mažoretkinja, od najmlađih mini, do najstarijih seniorki, koje su svojom koreografijom Matrix izazvale ovacije publike.


Uz sve dobne skupine Sinjskih mažoretkinja program su obogatili i gosti večeri, gimnastičari iz Gimnastičkog kluba Sinj, predvođeni trenerima Radmilom Krstić, Andreom Samardžić i Ivanom Vučkovićom – Vučkom te mažoretkinje iz Ljubuškog i plesačica Leona Laić iz plesnog kluba Paganini Livno, predvođeni predsjednikom gospodinom Jozo Rimcom. Na kraju programa stigao je i dugo očekivani Djed Božićnjak, koji je svim mažoretkinjama, kao i njihovim gostima, podijelio prigodne poklone.

Večer je bila posebna i po tome što su se od aktivnog mažoret plesa oprostile dvije mažoretkinje, Sara Bogdan i Sara Lipotić koje su za svoje dugogodišnje članstvo u udruzi dobile prigodne poklone zahvale, isto tako posebno je nagrađena i mažoretkinja Ana Vučić koja je napunila 20 godina, a još se aktivno bavi mažoret plesom, kao i Marija Župić koja je jučer postala punoljetna.

Sastave Sinjskih mažoretkinja i sinoć su na priredbi predvodile njihove trenerice Vesna Samardžić, Tea Pavić i Ana Buljan.

‘Zahvaljujemo se našim dragim gostima i njihovim trenerima, što su svojim nastupima obogatili naš program, a velike zahvale idu i obiteljima naših mažoretkinja kao i ostaloj publici koja nas uvijek vjerno prati. Sretan Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu od srca Vam žele Sinjske mažoretkinje’, poručuju iz udruge Sinjske mažoretkinje.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh