banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Održana prva tematska sjednica Stožera civilne zaštite Grada Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 18 travnja, 2019

U sinjskoj Gradskoj vijećnici danas, 18. travnja održana je prva tematska sjednica Stožera civilne zaštite Grada Sinja na kojoj se razgovaralo o pripremi ljetne protupožarne sezone u 2019. godini.

Sjednicu je vodio načelnik Stožera za zaštitu i spašavanje, sinjski dogradonačelnik Zlatko Ugrin, a sjednici su još nazočili predstojnik Ureda Grada Igor Vidalina, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Jelena Kekez Poljak, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Sinj Ante Zorica, zapovjednik JVP Sinj Stipe AnčićRenato Nikolić Malora i Stipan Samardžić, službenik Grada Sinja za zaštitu i spašavanje.

Na sjednici je usvojeno svih 7 točaka Dnevnog reda. Između ostalog, usvojen je prijedlog Plana rada Stožera civilne zaštite za pripremu protupožarne sezone u 2019. godini, prijedlog Plana operativne provedbe Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2019. godini, na području Grada Sinja, prijedlog Plana aktivnog uključivanja svih subjekata i vatrogasnih postrojba u akciju gašenja požara, kao i prijedlog Plana motrenja, čuvanja i ophodnje građevina i površina otvorenog prostora za koje prijeti povećana opasnost od nastajanja i širenja požara.

Načelnik Stožera Zlatko Ugrin zahvalio se svim službama koje su dio civilne zaštite na odgovornom i kvalitetnom pristupu. Naglasio je kako je potrebno raditi na preventivi, za što je važna daljnja suradnja i komunikacija.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh