Banner CORE HIT RADIO

Održana završna izložba radova ‘Ljeto je eto, a što sad?’

Autor/ica
Objavljeno: 30 srpnja, 2022
srma

Udruga Srma u četvrtak, 28. srpnja, u okviru ‘Dana Alke i Velike Gospe’ održala je završnu izložbu dječjih radova. Za vrijeme postavljanja izložbe, djecu i volontere posjetio je gradonačelnik Sinja Miro Bulj.

Izloženi radovi nastali su na Srminim kreativnim radionicama za djecu ‘ Ljeto je eto, a što sad?’, koje se održavaju tijekom mjeseca srpnja, već 14 godina.

Na ovogodišnjim  radionicama sudjelovalo je 66 djece koja su tijekom 96 radnih sati ostvarila ukupno 408 dolaska, a s njima je radilo 11 volontera sa 123 sata volonterskog rada.

Osim u prostorijama udruge Srma, u Galeriji Galiotović, radionice su se održavale i na otvorenim gradskim prostorima: na skalinama pored Alkarskih dvora, na Petrovcu, na šetalištu Alojzija Stepinca kod ‘Luce’, na Peškariji, ispred Muzeja Cetinske krajine, na Kamičku i na Trgu dr. Franje Tuđmana.

U okviru radionica volonteri su djeci čitali bajke, pjesmice, zajedno su šivali, reciklirali, slikali i međusobno se upoznavali. Na završnoj izložbi djeca su radila i socijalni rad ukrašavanja stabla.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh