Banner CORE HIT RADIO

Općina Otok: Oglas za prijam u službu na radno mjesto višeg stručnog suradnika/suradnice za financije i proračun – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme

Autor/ica
Objavljeno: 9 siječnja, 2023
opcina otok grb x x

Na temelju članka 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 04/18, 112/19 – u daljnjem tekstu: Zakon), službenica ovlaštena za privremeno obavljanje poslova pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Otok, raspisala je oglas za prijam u službu na radno mjesto višeg stručnog suradnika/suradnice za financije i proračun – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme.

Prijave na oglas, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 dana od objave oglasa na stranicama nadležne službe za zapošljavanje, na adresu: Općina Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8, 21238 Otok, s naznakom: »Oglas za prijam u službu – višeg stručnog suradnika/suradnice za financije i proračun – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme «.

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku, 60 dana od isteka roka za dostavu prijava, dostavom rješenja o prijamu u službu izabranog kandidata.

OTOK-OGLAS-FINANCIJE

OGLAS-ZA-PRIJAM-U-SLUZBU-UPUTE-KANDIDATIMA

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh