miro bulj
hdz banner
sdp

OSK krenuo s pripremama, ostali još na odmoru

Autor/ica
Objavljeno: 12 srpnja, 2013

nogomet-lopte

Nogometni klub OSK prvi je od klubova s područja Cetinske krajine krenuo s pripremama za novu sezonu, dok je ostatak nogometnog društva isto učiniti sredinom sljedećeg tjedna…

Pod paskom trenera Borisa Pavića Otočani su već počeli nizati prve kilometre, sve kako bi što spremniji dočekali narednu sezonu od koje očekuju rezultatski iskorak, odnosno da dobar dojam s terena bude i bolje konkretiziran na tablici.

Što se tiče igračkog kadra OSK će moći računati na veliki dio igrača koji su i prošle sezone branili boje kluba, a prvoj prozivci odazvali su se Ante Banić-Škojo, Stipe Banić-Škojo, Petar Bašić-Šiško, Andrija Bazina, Josip Dukić, Toni Dukić, Ivan Grgat, Zvonimir Grgat, Zvonimir Norac-Kevo, Ilija Samardžić, Marijan Samardžić, Marin Samardžić i Ante Tolj.

Također je za očekivati da će se i veći dio ostalih igrača odazvati kroz nekoliko narednih dana, a dio njih već se opravdao za kasnije priključivanje.

Što se tiče Junaka, Dean Računica prozivku je zakazao za 17. srpnja, jednako kao i njegov kolega iz Hrvaca Mirko Labrović. Glavice još uvijek nemaju zakazan termin za okupljanje, no vrlo brzo bi i to trebalo biti poznato.

Hrvace su prema riječima njihova trenera u velikoj mjeri zadržale igrački kadar, nekoliko je i prinova, a na tom planu ovih dana je živo i u sinjskom taboru, stoga nema sumnje da nas u narednoj trećeligaškoj sezoni očekuje uzbudljiv lokalni derbi.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh